Presentació Subvenció Ajuts Leader 06/11/2017

Durant els darrers 2 anys i gràcies a que l’Ajuntament de Navàs va adherir-se a l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, les empreses del Municipi de Navàs poden sol·licitar els Ajuts Leader, ajuts a fons perdut adreçats a emprenedors, empreses, associacions, fundacions i ens públics per a la realització d’inversions de creació, ampliació i millora. 

El 6 de novembre a les 20:00 del vespre, ens vindran a fer la presentació dels Ajuts 1 tècnic/a de l’Associació  pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. La presentació es durà a termeJornada LEADER Navàs a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Mas i Carreras.

ESPEREM I DESITGEM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *