JORNADA EDUCATIVA AMB JOVES D’ESO I BATXILLERAT

Ahir es va celebrar l’obra de teatre Quina Tela! Realitzada per la companyia de teatre Xucrut Teatre. L’obra tracta sobre la realitat d’un taller de costureres a Galícia, a l’activitat frenètica d’una botiga. Som el que vestim? Ens vestim com som? Situacions sobre el consum de roba en clau d’humor per reflexionar i desvestir-nos d’inèrcies quotidianes.  Els espectadors de l’obra van ser els alumnes de 3r. 4t. d’ESO i Batxillerat de l’Escola Diocesana de Navàs i del Institut Escola Sant Jordi de Navàs. L’obra forma part dels actes del programa de Fira de Tardor per tal de fomentar i difondre l’Economia Social i Solidària al nostre territori.

thumb_4398_default_noticia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *