Generació de models de negoci

Què és un model de negoci?

Un model de negoci descriu les bases sobre les que una empresa crea, proporciona i capta valor.

El punt de partida per qualsevol debat, reunió o taller profitós sobre innovació en models de negoci hauria de ser una visió compartida del concepte de model de negoci. Necessitem un concepte que tots entenguin, que faciliti la descripció i el debat, perquè és important tenir el mateix punt de partida i parlar del mateix. La clau és aconseguir un concepte simple, rellevant i fàcilment comprensible que, al mateix temps, no simplifiqui en excés el complex funcionament d’una empresa.

El concepte que es proposa en aquest document et permetrà descriure el model de negoci de la teva empresa, de la competència o de qualsevol altra empresa, i reflexionar sobre ell.

Aquest concepte podria convertir-se en un llenguatge compartit que permetrà fàcilment descriure i gestionar models de negoci amb la finalitat de desenvolupar noves alternatives estratègiques. Sense aquest idioma compartit, resulta difícil qüestionar-se de forma sistemàtica les percepcions personals d’un model de negoci i, per tan, tenir èxit a l’hora d’innovar.

En aquest enllaç trobareu tota la informació imprescindible per crear o adaptar models de negoci:  Generació de models de negoci

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *